Egen import av högkvalitativa timmerhus
Vikingshill AB arbetar med utvalda partners för tillverkning och byggnation av villor och fritidshus. Vi arbetar enbart med högkvalitativa produkter och tjänster.
 

Timmerhus

Ett timmerhus skapar en ren, lugn och glad atmosför och blir ett ställe där man slappnar av och varvar ner från arbetsproblem och laddar sig med ny energi. Ett timmerhus tar dig och dina barn närmare naturen och den traditionella livsmiljön.

Våra timmerhus är gjorda av den fina och uthålliga nordiska tallen. Tall är och har alltid varit en välkänd och uppskattad material för timmerhus över hela världen. Vi kan erbjuda såväl traditionellt rektangulär timmer som andra profiler, såsom rund. Timret finns i dimensioner från 32 mm till 230 mm

Även i ett timmerhus är det möjligt att dra el- och vattenledningar så att de blir osynliga, dels naturligtvis i samband med isolering, men ochså i hus med bara en ren timmerstomme. För fasta ledningar (ex. rör) använder vi speciella installationssystem som medger att ledningar klarar sig trots att ett timmerhus alltid rör sig en aning.

För mer information kontakta oss på info@vikingshill.com 

Elementhus eller lösvirkeshus

Vi bygger kundspecifika elementhus enligt era egna önskemål och ritningar.

För mer information kontakta oss på info@vikingshill.com 

Byggmaterial

Vi kan erbjuda mycket bra pris per prestanda för 3-glasfönster och plåttak.

För mer information kontakta oss på info@vikingshill.com